SpaRitual

SpaRitual

SpaRitual staat voor een milieubewuste wellness ervaring, met ingrediënten die organisch en natuurzuiver zijn.

Alle producten zijn 100% veganistisch, vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. De producten zijn bij uitstek geschikt voor salonbehandelingen en heerlijk voor een mini wellness thuis.

Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, schoeisel, medicijnen,cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is.

Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid.

SpaRitual is vrij van kunstmatige kleur en geurstoffen, maken alléén gebruik van organisch materiaal, met behulp van toeleveranciers die eenzelfde productieproces hebben en op de hoogste standaarden produceren.

SpaRitual nagellakken bij Beauty Massage Amsterdam
SpaRitual nagellakken bij Beauty Massage Amsterdam

De nagellakken zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. Heel bijzonder is de ergonomie van de grip van de kwast. SpaRitual heeft goed begrepen wat nodig is voor effectief en efficiënt lakken.

De gepatenteerde antislip grip en de natuurlijke ingrediënten van de lakken, maakt SpaRitual lak uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen én zonder verwerking van visschubben

SpaRitual nagellakken