Green Energy Organics

Green Energy Organics

Green Energy Organics is sinds 1992 een pionier en leider op het gebied van gecertificeerde biologische huid-en haarverzorging, voor de mannen-, vrouwen-,  en babyhuid.

Green Energy Organics creëert revolutionaire producten voor haar verzorgingsprogramma’s, elk gericht op een specifiek huidtype. Uitgangspunt hierbij is huidveroudering op alle fronten te bestrijden.

De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in combinatie met de vitale verjongende kracht van plantaardige stamcellen staan garant voor een merkbare huidverbetering.

Met het verenigen van de oude middeleeuwse recepten en de moderne wetenschap, heeft Green Energy Organics een uitgebreide, organische cosmeticalijn ontwikkeld. Green Energy Organics werkt met de meest krachtige formules op basis van ingrediënten die de huid verzorgen, herstellen, verbeteren en jeugdig houden.

Producten van Green Energy Organics zijn volgens de strenge richtlijnen van ICEA gecertificeerd. Het zijn luxueuze, organische “skin-food” producten, die zijn samengesteld op basis van biologisch gecultiveerde ingrediënten, zonder het gebruik van pesticiden of kunstmest, vrij van sulfaten, parabenen, petrochemische of synthetische chemicaliën.

De producten worden voor u op een mooie en luxe recyclebare wijze verpakt als ode aan de natuur. Alle ingrediënten vinden hun oorsprong in Italië.

What you leave out is as important as what you put in!

Green Energy Organics producten bij Beauty Massage Amsterdam
Green Energy Organics producten bij Beauty Massage Amsterdam