Over Beauty Massage Amsterdam

Mijn naam is Sylvie.

Sylvie
Sylvie

Ik ben de eigenaresse van Beauty Massage Amsterdam, een knusse, kleine, en professionele studio voor schoonheidsbehandelingen, massage en pedicure in Amsterdam Zuid.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure. Daarnaast heb ik de cursus voetreflexologie gevolgd.

Om mijn vakbekwaamheid of kennisniveau op peil te houden, doe ik met regelmaat cursussen, workshops en bijscholing

Ik spreek Nederlands, Portugees, een beetje Spaans en Engels.

Bij mij is aandacht en rust één van de belangrijkste ingrediënten van een behandeling. Ik combineer mijn passie met uw wensen.

Ik ervaar het als een eer dat mensen naar mij toekomen voor behandelingen, mij hun lichaam toevertrouwen, en bij mij tot rust komen in geest en lichaam.

Sinds 2019 werk ik samen met een zeer ervaren professionele massage therapeut. Eddie is gespecialiseerd in Deep Tissue Massage, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage, Hot Stone massage en Lymfedrainage. Eddie spreekt Engels en een beetje Nederlands.

Voor meer informatie over mijn behandelingen neem rustig een kijkje op de site, hier treft u enkele beschrijvingen van diverse behandelingen. Ook voor evenementen kunt u bij ons terecht

Met vriendelijke groet,

Eddie
Eddie
Sylvie

Productkeuze binnen Beauty Massage Amsterdam

Ik werk met de cosmeticalijn Algologie. Omdat de conditie van uw huid niet altijd het zelfde is, is er tijdens iedere behandeling een keuze uit passende verzorgingsproducten.

Algologie is een lijn verzorgingsproducten die gebaseerd is op actieve ingrediënten uit onder meer de Atlantische Oceaan, zeewater, zeewieren (groeiende planten), plantenextracten, en essentiële oliën. De zeewieren zijn rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en eiwitten. Deze samenstelling wordt eenvoudig door de huid en het lichaam opgenomen 

Met de Algologie lijn kunt u alle huidtypen behandelen. Het is een totale verzorging voor gezicht en lichaam.  Deze complete lijn is voornamelijk geschikt voor specialisten die de voorkeur hebben om met natuurlijke producten te werken.

Deze natuurlijke producten die we gebruiken in de salon wordt ook verkocht in onze webwinkel. De producten zijn parabeenvrij en zijn niet getest op proefdieren.