Massage

Een massage laat je lichamelijk en geestelijk tot rust komen. Door met regelmatig massages te ontvangen wordt u weerstand beter  Ook bijvoorbeeld na een heftige griep, slapeloosheid, depressie, stress, migraine, een hersenschudding of tijdens een burnout is massage heel goed, het ontspant, zet je gedachtes even op stil en het verzacht de pijnlijke en stijve spieren, je zit meer in je lijf en ervaart meer kalmte.

Beauty Massage Amsterdam werkt alleen met producten die 100% natuurlijk zijn en niet op dieren getest. Massagebehandelingen kunnen via onderstaand formulier worden aangevraagd. Wij nemen dan contact met u op om een ​​afspraak in te plannen.

U kunt ook telefonisch of via WhatsApp een afspraak maken op 06-18203188. Als u niet meteen iemand aan de lijn krijgt, laat dan svp een bericht achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Let op! De massagebehandelingen worden gegeven door mijn mannelijke collega Eddie, op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Andere dagen zijn in overleg mogelijk. De massages worden gegeven aan mannen en vrouwen. Betaalmethode gelieve via tikkie of contant en gepast. Eddie spreekt Engels en een beetje Nederlands.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage ontspant de spieren en maakt de spieren soepeler. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling wordt geactiveerd. Hierdoor komen voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Deep Tissue Massage

Deep Tissue massages zijn langzaam diepe bewegingen in het bindweefsel. De Deep Tissue massage is vooral gericht op de gebieden van spanning en pijn, rugpijn, vastzittende schouders, nekklachten en knopen in je spieren worden effectief aangepakt.

Sportmassage

Sportmassage is een vrij stevige massage.

U kunt ook kiezen voor  een combinatie massage, dat is een ontspanningsmassage, deep tissue massage en sportmassage samen.

Tarieven:

  1. 30 minuten: € 48,00
  2. 45 minuten: € 58,00
  3. 60 minuten: € 68,00
  4. 75 minuten: € 83,00
  5. 90 minuten: € 98,00

Een ontspanningsmassage, deep tissue massage en sportmassage is altijd in combinatie met een hot stone massage.

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage met stenen van ongeveer 50° Celsius. De warmte en “druk” van de stenen dringen diep door in de spieren en zorgen voor een diepe ontspanning. De hot stone massage verlicht spanning en geeft je daarna veel energie. De hot stone massage wordt altijd gegeven in combinatie met de andere massages. 

Stoelmassage (alleen voor bedrijven en evenementen)

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter voorkoming van werkstress en RSI. De massage wordt gegeven over de kleding en zonder olie, op de nek, schouders, rug, armen, handen en heupen.

  • 10 minuten: € 15,00
  • 15 minuten: € 20,00
  • 20 minuten: € 25,00

Aanvraag stoelmassage behandeling

Aanvraagformulier Stoelmassage (Nederlands)