Beauty Massage Amsterdam

Uw professionele schoonheidssalon en massagepraktijk in Amsterdam Zuid

Gezichtsbehandeling

Vertraagt tekenen van veroudering, verwijdert mee-eters, verhoogt aanmaak van collageen, verbetert de elasticiteit van de huid en geeft deze een gezonde glans.

Massage

Bij een massage kunt u lichamelijk en geestelijk ontspannen. Regelmatige massages ontspannen en stoppen uw gedachten voor een tijdje en kalmeren uw spieren.

Voetreflexologie

Met massage en druk op reflexpunten in de voet worden fysieke blokkades opgeheven. Hierdoor komen de bijbehorende organen en je lichaam weer in balans.

Pedicure

Je voeten lopen de hele dag met je rond. Regelmatig laten verzorgen van voeten kan veel voetproblemen voorkomen, naast dat de behandeling pure ontspanning is.

Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje en verdienen alle zorg die ze kunnen krijgen. Een manicure voorkomt ruwe handen, gebarsten nagels en pijnlijke nagelriemen.

Diversen

Beauty Massage Amsterdam biedt ook diverse harsbehandelingen, het verven van wimpers en wenkbrauwen, plus een uitgebreide rugbehandeling.

Ervaringen van Cliënten

Ik was vandaag voor de eerste keer bij Sylvie maar zeker niet voor de laatste keer! Het was een ontzettend fijne behandeling. Sylvie zelf is zowel professioneel als ontzettend lief!

Echt een absolute aanrader! Dank je wel Sylvie!

Julie

Wat een superfijne ontvangst en behandeling. Zeer hygiënisch en professioneel.

En wat natuurlijk het allerbelangrijkste is, is de gastvrouw zelf: zeer bekwaam en ook heel gezellig.

Nieuwe afspraak is al gemaakt! 

Corry

Ik kom al jaren met veel plezier bij Sylvie. Zij is de enige schoonheidsspecialiste die ik met 100% vertrouw!

Sylvie werkt niet gehaast, maar neemt alle tijd voor een goede/ontspannen behandeling.

– Nanda